0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: У Дніпрі майстер з ремонту техніки виграв 190 000 ₴

«Я ніколи не тримав таких грошей у руках», – зізнається 39-річний Юрій з Дніпра, майстер з ремонту дрібної побутової техніки, який 7 липня 2024 року виграв головний приз «Лото-Забава» у розмірі 190 000 гривень.

Це його перший великий виграш, хоча він є постійним учасником лотереї. «Час від часу, впродовж 12 років я купую по кілька білетів на тираж. Пам'ятаю, що перший білет купив, коли розігрували автомобілі в якійсь акції», – розповідає Юрій.

Юрію нічого не віщувало виграшу. «У попередньому розіграші я виграв 50 гривень, додав до виграшу ще 40 гривень і купив три білети. Один з них і став виграшним», – говорить щасливий переможець.

Юрій ділиться, що в лотереї йому найбільше подобається сам процес закреслення чисел у білеті. «Коли я побачив, що закреслив усі числа у трьох лініях, я не міг повірити, що виграв. Якщо чесно, то я й досі не вірю, що мені так пощастило», – зізнається він.

Приз для Юрія – це дуже приємний бонус. «Основне для мене у «Лото-Забава» – це задоволення від самого процесу, і та мінімальна інтрига, коли я закреслюю числа у своєму білеті», – додає він.

Щодо планів на виграш, Юрій поки що не має конкретних ідей, але швидше за все витратить гроші на побутові потреби.

На щасливий для нього тираж Юрій придбав 3 білети по 30 гривень. З виграшу він сплатить 19,5% податків (18% податку на доходи фізичних осіб та 1,5% військового збору).


Поділитись:
11 липня 2024
Ми у Viber!