0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 19.08.24 — 25.08.24

Минулий "спортпрогнозівський" тиждень важко назвати щедрим на сенсації, однак вихідні цілком компенсували дефіцит несподіваних результатів. Субота та неділя сформували наш хіт-парад рівно наполовину.

До програми суботнього тиражу увійшли виключно матчі європейських топчемпіонатів, а найбільша сенсація трапилася в італійській Серії А. Римський "Лаціо" поступився на полі "Удінезе", на що було зроблено 11% ставок. Господарі забивали на початку кожного з таймів, а гол престижу у виконанні гостей глядачі побачили тільки наприкінці зустрічі. Ще одна несподіванка 663 тиражу - гостьова перемога "Вест Хема" над "Крістал Пелес" в одному з варіантів лондонського дербі (15%). Нарешті в німецькій Бундеслізі "Фрайбург" переконливо розібрався зі "Штутгартом", що фінішував другим за підсумками минулого сезону (20%).

Впевнена перемога "Челсі" над "Вулверхемптоном" стала найбільш прогнозованим результатом недільного тиражу, однак несподіванок в останній день тижня було значно більше. Насамперед відзначаємо нічию між "Суонсі" і "Кардиффом", які провели валлійське дербі в рамках англійського Чемпіоншипу (15%). Крім цього, "Торино" здобув перемогу над "Аталантою" в італійській Серії А (17%), а "Хайденхайм" переграв "Санкт-Паулі" в німецькій Бундеслізі (18%).

Головна сенсація понеділка трапилася в Нідерландах, де не визначили переможця резервісти "Аякса" і "Маастрихт" (15%). Ми неодноразово наголошували, що нічиї в цьому чемпіонаті є найменш популярним результатом, тобто оцінюються невиправдано високими коефіцієнтами, і ось вам ще один приклад.

А найбільша несподіванка 659 тиражу відбулася за океаном. Саме там "Корінтіанс" зазнав домашньої поразки від "Брагантино" в повторному матчі Копа Судамерикана, після чого справа дійшла до серії пенальті. У післяматчевій лотереї щасливий квиток витягнули господарі, а несподіваний результат основного часу ви оцінили у 17% ставок.

У середу в центрі уваги була Ліга чемпіонів, де київське "Динамо" зазнало поразки від "Зальцбурга" (0-2). Тим часом найбільшим сюрпризом став домашній успіх "Янг Бойз" у матчі з "Галатасараєм" (19%). "Янг Бойз" катастрофічно стартував у чемпіонаті Швейцарії, однак команда змогла реабілітуватися на євроарені. Втім, попереду матч-відповідь у Стамбулі, де протистояти "Галатасараю" неймовірно складно.

Актуальну інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl



Ми у Viber!