0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 12.08.24 — 18.08.24

Минулого тижня сталася історична подія у "Спортпрогнозі". Джекпот українського тото №1 уперше досягнув мільйонної позначки, про що на початку року ніхто навіть не мріяв. Але в червні був зірваний джекпот розміром 715 000 грн, а на сьогоднішній день величина головного виграшу становить 1 020 000 грн!

Відразу кілька сенсацій підготував 653 тираж, що проходив минулої середи. Найгучніша з них відбулася в Кубку англійської ліги, де "Лідс" зазнав нищівної домашньої поразки від "Міддлсбро" (8% ставок). Перевага "Шеффілд Венсдей" над "Халлом" не була настільки приголомшливою, але й тут перемога гостей стала несподіванкою (20%). Крім цього, в Копа Судамерикана еквадорський ЛДУ в рідних стінах поступився аргентинському "Ланусу" (10%), а в другому дивізіоні чемпіонату Норвегії миром розійшлися "Левангер" і "Мьондален" (17%).

А от у 654 тиражі сенсаційно завершився тільки один матч. "Хапоель" (Беер-Шева) і "Млада Болеслав" зустрічалися в болгарському Ловечі після нічийного поєдинку тижневої давнини (1-1). Ізраїльтяни впевнено виграли перший тайм (2-0), однак далі все кардинально змінилося. У складі номінальних господарів було відразу три вилучення, а у їхніх воротах м'яч побував чотири рази. Залишається додати, що на перемогу "Млади Болеслав" було зроблено 12% ставок.

Програму 656 тиражу відкривав матч "Дженоа" - "Інтер", і саме в ньому трапилася головна несподіванка футбольної суботи. Попри втрату двох основних форвардів під час літнього міжсезоння, генуезці змогли відібрати очки у чинного чемпіона Італії. Коли на 82-й хвилині Маркус Тюрам вдруге відзначився в цьому матчі, здавалося, що цей гол стане переможним для "Інтера". Однак господарі змогли відігратися на п'ятій компенсованій хвилині, а нічию ви оцінили у 12% ставок.

Головною несподіванкою понеділка стала домашня поразка "Віборга" від "Ольборга" в чемпіонаті Данії (15% ставок). А в останній день тижня найбільше здивували вольові перемоги "Осера" і ЛНЗ. У стартовому турі чемпіонату Франції "Осер" першим пропустив від "Ніцци", однак у подальшому не тільки відігрався, а й дотиснув суперника на 95-й хвилині (16%). А в третьому турі чемпіонату України "Рух" відкрив рахунок на початку другого тайму, однак після 70-ї хвилини гравці ЛНЗ засмутили голкіпера львів'ян тричі поспіль (20%).

І нарешті головна сенсація вівторка трапилася в Салоніках, де в кваліфікації Ліги чемпіонів ПАОК так і не зміг обіграти "Мальме". Основний час завершився внічию (16%), а в овертаймі переможний гол забили шведи. Крім цього, бельгійський "Юніон" зазнав домашньої поразки від празької "Славії" (20%).

Актуальну інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl




Ми у Viber!