0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 09.09.24 — 15.09.24

Минулого тижня відбулося всього п'ять "спортпрогнозівських" тиражів. Можливо, саме це є причиною доволі скромної кількості сенсацій. Більш того, нинішній хіт-парад можна назвати найменш сенсаційним за всю історію рубрики. Тим не менше, зірвати джекпот не вдалося навіть за таких обставин, хоча кілька разів прогнозисти наблизилися до нього майже впритул.

Головна сенсація трапилася в 679 тиражі - це безгольова нічия між угорцями та боснійцями у другому турі Ліги націй (16% ставок). У ніч на середу колумбійці переграли аргентинців, а Гондурас у рідних стінах поступився Ямайці (по 20%).

Після тижня національних збірних шанувальники "Спортпрогнозу" мали два дні на перепочинок, а в п'ятницю відбувся 680 тираж. Його програму відкривали учасники чемпіонату Бельгії, причому "Стандард" завітав у гості до сенсаційного лідера. Саме тому "Дендер" вважався фаворитом, однак підтвердити цей статус господарям не вдалося. "Стандард" здобув перемогу і заробив 18% ваших ставок. А що стосується «Дендера», то після домашньої поразки цей клуб опустився з першого місця на п’яте.

Ще дві несподіванки п'ятниці мають голландську прописку. Це гостьова перемога "Роди" над "Емменом", а також нічия в матчі "Маастрихт" - "Волендам" (по 21%). А в понеділок, коли гучних сенсацій також не було, найбільшою несподіванкою стала домашня поразка "Альбасете" від "Ейбара" в іспанській Сегунді (20%).

У 682 тиражі головною проблемою для прогнозистів стали гостьові перемоги "Реймса" і "Вердера" у французькій Лізі 1 і німецькій Бундеслізі. Якщо "Реймс" завдав поразки "Нанту" (18%), то "Вердер" заробив три очки на полі "Майнца" (21%). А днем раніше найбільшим сюрпризом стала домашня поразка "Вольфсбурга" від "Айнтрахта", на яку було зроблено 23% ставок.

Актуальну інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl




Ми у Viber!