0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 05.08.24 — 11.08.24

Нагадуємо, що інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl

Минулого тижня "спортпрогнозівський" джекпот зробив ще сім кроків назустріч першому мільйону, а найбільша сенсація трапилася в Празі. В рамках 645 тиражу місцева "Спарта" не змогла переграти румунський ФКСБ. Більш того, чемпіон Румунії був близький до гостьової перемоги, однак господарі зрівняли рахунок на 78-й хвилині (12% ставок).

Тим часом у суперники київському "Динамо" дістався шотландський "Рейнджерс". Якщо з сербським "Партизаном" динамівці розібралися на одному диханні, то з віцечемпіоном Шотландії легкої прогулянки не вийшло. Андрій Ярмоленко відкрив рахунок на 38-й хвилині, а до перемоги підопічним Шовковського не вистачило кількох секунд. Єдиний м'яч у наших воротах побував уже тоді, коли арбітр готувався дати фінальний свисток (17%). Саме тому підсумковий результат став справжнім розчаруванням, але вся боротьба ще попереду.

Найбільші несподіванки 644 тиражу підніс чемпіонат Аргентини, де гостьові перемоги здобули "Росаріо Сентраль" і "Банфілд" (12% і 16% ставок відповідно). У чемпіонаті Польщі "Краковія" на своєму полі поступилася "Відзеву" (16%), а ще одна несподіванка стала наслідком переносу в чемпіонаті Болгарії, де не відбувся матч "Септемврі" - ЦСКА 1948. Поєдинок скасували через участь армійського клубу в єврокубках, а нічию було зафіксовано шляхом жеребкування (18%).

Найгучнішу сенсацію 646 тиражу підніс Кубок Бразилії. "Брагантино" в рідних стінах поступився "Атлетико Паранаенсе", на що було зроблено 12% ставок. А в наступному тиражі відверто здивувала нічия між хорватським "Осієком" та азербайджанською "Зірою" (14%).

У неділю найбільшою несподіванкою стала нічия в матчі "Аустрія" (Клагенфурт) - "Рапід" (Відень), на яку було зроблено менше 17% ставок. Трохи більше отримала "Санта-Клара" за гостьову перемогу над "Ешторилом", а також нічия між "Відзевом" і "Шльонськом" у чемпіонаті Польщі.

Нагадуємо, актуальну інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl



Ми у Viber!