0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 29.07.24 — 04.08.24

За підсумками минулого тижня серія без зірваних джекпотів збільшилася ще на сім тиражів, а рекордний джекпот виріс ще на 70 000 грн! Головна сенсація трапилася у п'ятницю, коли в рамках 641 тиражу не змогли визначити переможця "Тун" і "Лозанна Уші" (9% ставок). "Тун" дуже впевнено розпочав новий чемпіонат, а в минулому сезоні зупинився за крок до повернення в еліту, зазнавши невдачі у плей-офф. Тим не менше, зараз "Тун" не зміг обіграти команду, яка нещодавно залишила швейцарську Суперлігу і надзвичайно невдало розпочала новий сезон.

Поєдинок за Суперкубок Туреччини вийшов дуже результативним, але всі п'ять голів несподівано побували у воротах "Галатасарая". Два з них на рахунку Чіро Іммобіле, а загалом на перемогу "Бешикташа" було зроблено менше 10% ставок. Ще одна сенсація 642 тиражу трапилася в стартовому турі чемпіонату Австрії - це гостьова перемога "Тироля" над "Альтахом" (10%). Тим часом у чемпіонаті Бельгії "Генк" несподівано програв "Левену" (12%).

Маємо три гучні сенсації в 637 тиражі - вони повністю зіпсували плани всіх охочих зірвати джекпот. Насамперед це домашня поразка АЇКа від ГАЇСа в чемпіонаті Швеції, а також гостьовий успіх "Платенсе" в чемпіонаті Аргентини (по 10%). Також неприємно здивував бухарестський "Рапід", який програв "Петролулу" на його полі (12%).

Реальний шанс поборотися за джекпот був у 640 тиражі. У програмі було чимало прогнозованих матчів - показник "угадуваності" п'яти з них перевищив 58%. Натомість знайшлося місце лише для однієї сенсації - це безгольова нічия між мальтійською "Слімою" та вірменським "Ноахом" (11%). Цікаво, що в домашньому матчі "Ноах" здобув перемогу з рахунком 7-0!

Несподівано завершився кожен другий матч 643 тиражу, а головна сенсація відбулася в чемпіонаті Бельгії. "Стандард" завдав поразки чинному чемпіону, заробивши за свої старання 13% ставок. Також у неділю зазнав поразки чинний чемпіон Австрії - "Штурм" програв на полі віденського "Рапіда" (20%), а "Лінц" паралельним курсом переграв віденську "Аустрію" (15%). Крім цього, маємо дві несподіванки в чемпіонаті Норвегії, кожна з яких набрала по 18% ваших голосів.

Чимало прогнозованих матчів було в 639 тиражі, але джекпот все-одно не знайшов свого власника. В усьому винні ФКСБ і "Мілан", які здобули перемоги над тель-авівським "Маккабі" і мадридським "Реалом" (16% і 17% відповідно). До речі, єдиний гол "Реал" пропустив у другому таймі, коли ворота "вершкових" захищав Андрій Лунін.



Ми у Viber!