0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 22.07.24 — 28.07.24

Серія без зірваних джекпотів у "Спортпрогнозі" набирає обертів, а рекордний джекпот уперше перетнув 800-тисячну позначку. Минулий тиждень знову обійшовся без зірваних джекпотів, а найгучніша сенсація трапилася у 635 тиражі. У чемпіонаті Румунії "Політехніка" приймала "Глорію" і поступилася на своєму полі, на що було зроблено 5% ставок.

Збірна України неприємно здивувала у стартовому турі футбольного турніру на Олімпіаді, коли за абсолютної переваги примудрилася програти команді Іраку. Валентин Рубчинський відкрив рахунок на 54-й хвилині, але майже відразу ми отримали надзвичайно сумнівний пенальті у власні ворота. Далі Україна пропустила ще один гол та отримала абсолютно шокуючий результат стартового матчу (7% ставок).

Дві гучні сенсації приніс 633 тираж. Це гостьові перемоги албанської "Егнатії" та словенського "Браво", які завдали мінімальних поразок ісландському "Вікінгуру" та боснійському "Зриньські" (7% і 8% відповідно). Тим часом найбільша сенсація 631 тиражу також сталася в єврокубках. У кваліфікації Ліги конференцій естонська "Флора" так і не змогла вразити ворота сан-маринського "Віртуса", щоправда і гості цього вечора також не пропускали (10%).

Полювання за рекордним "спортпрогнозівським" джекпотом продовжилося у 635 тиражі. У п'ятницю головні сенсації "причаїлися" в матчах чемпіонату Ірландії. Насамперед здивував "Богеміан", який у рідних стінах не зміг обіграти "Дандолк" (15% ставок). Також доволі важко було спрогнозувати і перемогу "Дрогеди", адже йдеться про головного аутсайдера турніру, який обіграв третю команду нинішнього сезону (20%).



Ми у Viber!