0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 01.07.24 — 07.07.24

У "Спортпрогнозі" триває чергова затяжна серія без зірваних джекпотів, яка за підсумками минулого тижня збільшилася до 35-ти тиражів. А нинішній джекпот стрімко наближається до 600-тисячної позначки. Нагадаємо, одночасно зі стартом Євро-2024 ми збільшили крок джекпоту до 10 000 грн.

Найгучніша сенсація тижня сталася у вівторок, коли на Євро-2024 проходили заключні поєдинки 1/8 фіналу. Якщо в першому матчі дня переміг фаворит, то в другому вибухнула гучна сенсація. Шанси австрійців на вихід до чвертьфіналу оцінювалися значно вище, однак до вісімки найкращих потрапила збірна Туреччини. Головним героєм став центральний захисник Демірал, який двічі вразив ворота суперника. Перемогу Туреччини ви оцінили у 9% ставок, це найбільша несподіванка 610 тиражу.

Матч Португалія - Словенія проходив у понеділок. Зрозуміло, що португальці володіли величезною перевагою, ось тільки пробити Яна Облака з гри їм так і не вдалося. Справа дійшла до серії пенальті, яка розпочалася з точного удару Кріштіану Роналду. Досвідчені португальці били дуже спокійно, тоді як словенці не реалізували жодного з трьох ударів. Зрештою далі пройшов той, хто і мав це зробити, а на нічию в основний час було зроблено 10% ставок.

Найбільші сенсації 613 тиражу сталися за океаном. В уругвайській Сегунді "Пласа Колонія" поступилася "Альбіону" (11%), а в стартовому турі чемпіонату Мексики "Тіхуана" здобула гостьову перемогу над "Керетаро" (14%).

Тим часом головні несподіванки 612 тиражу приховалися в Ірландії. Це гостьові перемоги "Атлон Таун" і "Ков Ремблерс" (12% і 19% ставок відповідно), а також домашній успіх "Слайго Роверс" у поєдинку з "Деррі Сіті" (15%). І ще одна несподіванка - результативна нічия між "Греміо" і "Палмейрасом" у чемпіонаті Бразилії (19%). "Греміо" невдало провів стартовий відрізок, тому нічия проти одного з фаворитів була доволі неочікуваною.





Ми у Viber!