0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Могутній Холанд і "Арсенал" без Едигора. Прогноз на 689 тираж

На останній день тижня заплановано відразу кілька яскравих футбольних матчів, але ніхто не може зрівнятися з протистоянням головних фаворитів АПЛ. Ось уже третій сезон поспіль "Манчестер Сіті" та "Арсенал" намагаються з'ясувати, хто з них найсильніший на Туманному Альбіоні. І хоча "гармаші" все ближче підбираються до команди Гвардіоли, заволодіти чемпіонським титулом їм ніяк не вдається.

При цьому в очних дуелях "Арсенал" уже зараз не поступається головному супернику. Скажімо, в минулому сезоні ці клуби зустрічалися тричі, і жодної перемоги "Сіті" ми не побачили. Спочатку був матч за Суперкубок Англії, в якому "Арсенал" переміг по пенальті. Потім домашня перемога лондонців у чемпіонаті (1-0) і безгольова нічия на "Етіхаді" (0-0).

Щоправда, новий сезон значно потужніше розпочала команда Гвардіоли, а Ерлінга Холанда взагалі неможливо спинити. "Манчестер Сіті" здобув чотири перемоги поспіль на старті чемпіонату, а на рахунку норвежця дев'ять забитих голів. У свою чергу "Арсенал" втратив очки в домашній грі проти "Брайтона" (1-1), відстаючи від лідера на два очки.

Великою проблемою для Артети стала серйозна травма Едигора, який вилетів до кінця року. І хоча в заявці "гармашів" чимало футболістів, що можуть якісно зіграти в центрі півзахисту, за відсутності капітана команда точно не стане сильнішою.

Міланське дербі останнім часом майже завжди проходить під знаком "Інтера", який у середу дуже сильно відіграв на полі "Манчестер Сіті" (0-0). А тут ще "Мілан" має великі проблеми, які можуть призвести до зміни головного тренера. Якщо вірити італійській пресі, у Пауло Фонсеки повністю зіпсувалися стосунки з керівництвом в особі Ібрагімовича, і тепер відставка португальця - це лише питання часу. Цілком можливо, приводом для неї стане невдача в дербі...

Актуальну інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl

Перший матч 689 тиражу розпочнеться о 17:15. Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!