0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Лукаку замість Осінхена! Так вирішив Конте! Прогноз на 688 тираж

"Ювентус" успішно стартував в оновленій Лізі чемпіонів, перемігши голландський ПСВ із рахунком 3-1. Це був дійсно переконливий виступ у виконанні команди Тіагу Мотти, яка доволі посередньо розпочала сезон на внутрішній арені. Спочатку були перемоги над "Комо" і "Вероною" (по 3-0), а потім - дві безгольові нічиї (з "Ромою" та "Емполі"). Цікаво, що в чотирьох матчах Серії А "Ювентус" жодного разу не пропустив у власні ворота.

Далі на туринців чекає "Наполі". Антоніо Конте, який провів кілька яскравих сезонів на чолі "Старої Синьйори", швидко навів порядок на новому місці. Його підопічні миттєво оговталися після стартової поразки від "Верони" з рахунком 0-3 і тричі поспіль перемогли в наступних турах. Конте не став церемонитися з Осінхеном і чітко дав зрозуміти, що нігерієць не гратиме за "Наполі". На його місце покликали Лукаку, якого Конте хоче зробити ключовим гравцем команди.

Тиждень тому "Жирона" капітулювала перед "Барселоною" (1-4), а в середу вона дебютувала в Лізі чемпіонів. Команда Мічела відправилася в гості до "ПСЖ" і ледь не здобула почесну нічию на "Парк де Пренс". Цілий матч каталонці дисципліновано і надійно захищалися, аж поки їхній голкіпер на 90-й хвилині не привіз гол у власні ворота (0-1). Дебют вийшов жорстоким для "Жирони", але по-іншому в Лізі чемпіонів не буває. Наступний суперник значно простіший - це головний невдаха Ла Ліги на сьогоднішній день. Достатньо сказати, що "Валенсія" здобула лише одне очко у п'яти стартових турах.

Актуальну інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl

Перший матч 688 тиражу розпочнеться о 16:30. Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!