0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Не та "Севілья", не той "Юніон"... Прогноз на 687 тираж

Цілих п'ять спроб знадобилося "Севільї", аби виграти перший матч у новому сезоні. Це трапилося минулої суботи, коли "Севілья" приймала "Хетафе" і здобула перемогу з мінімальним рахунком (1-0). Завдяки цьому результату команда Піньєнти піднялася на 14 місце, але воно не влаштовує керівництво клубу та вболівальників. У цьому місті звикли, що їхні улюбленці демонструють значно вищі амбіції/,  але зараз немає жодної впевненості навіть у перемозі над "Алавесом".

"Верона" й "Торино" непогано стартували в новому сезоні і наразі тримаються в топ-10. Зокрема, туринці не зазнали жодної поразки в чотирьох зіграних турах. Спочатку вони зіграли внічию з "Міланом" (2-2), далі переграли "Аталанту" та "Венецію" (2-1 і 1-0), після чого була безгольова нічия з "Лечче" (0-0). Завдяки таким результатам наставника "Торино" Паоло Ванолі було визнано найкращим тренером серпня в Серії А.

Звертаємо увагу на матч "Стандард" - "Юніон" у чемпіонаті Бельгії. Господарі підвищили свій рівень у порівнянні з минулим сезоном, тоді як гості наразі посідають тільки 11 сходинку. І це при тому, що останнім часом "Юніон" боровся за золото на внутрішній арені...

Дуже незвичний вигляд має трійка лідерів чемпіонату Румунії. Після дев'яти турів місця в топ-3 посідають "Університатя" (Клуж), "Оцелул" і столичне "Динамо", чого від них точно ніхто не очікував. Тим часом ЧФР іде п'ятим, а ФКСБ і "Рапід" взагалі перебувають за межами першої десятки. Виходить, що зустріч "Оцелула" з "Динамо" - це протистояння лідерів на сьогоднішній день, хоча ще недавно динамівці ледь не вилетіли з елітного дивізіону.

Актуальну інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl

Перший матч 687 тиражу розпочнеться о 21:00. Джекпот - 1 300 000 грн! Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!