0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Без сенсацій у Лізі чемпіонів! Аналіз 684 тиражу

У вівторок стартувала оновлена Ліга чемпіонів, причому перший день не приніс жодної несподіванки. Зокрема, "Ювентус" упевнено розібрався з ПСВ (71% ставок), тоді як "Астон Вілла" не залишила шансів "Янг Бойз" (77%).

Тим часом у центральному матчі дня "Мілан" приймав "Ліверпуль". Усе розпочалося з того, що Крістіан Пулішич відкрив рахунок уже на третій хвилині. Здавалося, "Ліверпулю" буде непереливки на "Сан-Сіро", однак гості дуже швидко прибрали гру до своїх рук. Ще до перерви вони не тільки зрівняли рахунок, а ще й вийшли вперед зусиллями ван Дейка. У другому таймі Собослаї зміцнив перевагу мерсисайдців, які отримали за свої старання 60% ваших прогнозів.

Загалом показник угадуваності 60% був подоланий у п'яти матчах, що є свідченням невисокої складності тиражу. Проте мали місце й несподіванки, найбільшою з яких стала нічия між "Престоном" і "Фулхемом" у Кубку англійської ліги (11%). А оскільки це був кубковий поєдинок, справа дійшла до серії пенальті, в якій господарі перемогли з рахунком 16-15.

Також звертаємо увагу на домашню поразку "Андерлехта" від "Генка" в чемпіонаті Бельгії (22%). В іспанській Ла Лізі доволі несподівано програв "Реал Сосьєдад" (25%), а в другому голландському дивізіоні резервісти "Аякса" поступилися другій команді АЗ (21%).



Ми у Viber!