0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Камбек «Удінезе» і сенсаційна «Університатя»! Аналіз 683 тиражу

Тираж із порядковим номером 683 розпочався з матчу "Парма" - "Удінезе". На папері шанси суперників були рівними, проте прогнозисти більше ставили на господарів. Перший тайм проходив за цілковитої переваги пармезанців, які двічі засмутили голкіпера "Удінезе". Проте гості навіть не думали здаватися, і після перерви їм вдалося перевернути гру. М'яч тричі поспіль побував у воротах "Парми", завдяки чому безпрограшна серія "Удінезе" продовжилася до чотирьох матчів (22% ставок).

"Університатя" з міста Клуж зміцнила своє сенсаційне лідерство в чемпіонаті Румунії завдяки гостьовій перемозі над столичним "Рапідом" (22%). До числа несподіванок також належать три нічиї в другому голландському дивізіоні. Особливо здивував мирний результат між другою командою ПСВ і "Ден Хаагом" (19%).

І хоча у п'яти парах показник "угадуваності" перевищив 50%, джекпот перебував у відносній безпеці. Цього разу п'ятеро прогнозистів влучили в "десятку", заробивши по 1682 грн. Тепер на вболівальників чекає Ліга чемпіонів, яка з нинішнього сезону проходитиме в новому форматі. У вівторок на кону буде 1 270 000 грн!

Актуальну інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl




Ми у Viber!