0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Дербі без сюрпризів і знову без джекпоту! Аналіз 682 тиражу

У неділю прогнозисти втратили ще одну чудову нагоду зірвати джекпот, адже за відсутності гучних сенсацій у 682 тиражі було чимало очевидних результатів. Зокрема, "Барселона" не залишила шансів "Жироні" в каталонському дербі (78% ставок), а "Ньюкасл" здобув вольову перемогу над "Вулверхемптоном" (63%). Крім цього, "Арсенал" дотиснув "Тоттенхем" у дербі Північного Лондона, забивши єдиний гол у середині другого тайму (56%).

Головною проблемою для прогнозистів стали гостьові перемоги "Реймса" і "Вердера" у французькій Лізі 1 і німецькій Бундеслізі. Якщо "Реймс" завдав поразки "Нанту" (18%), то "Вердер" заробив три очки на полі "Майнца" (21%). Інших несподіваних результатів у програмі тиражу не було, проте й цього виявилося достатньо, аби позбавити шансів усіх претендентів на джекпот.

У підсумку ніхто не вгадав не тільки 12, а ще й 11 результатів. Двох помилок припустилися 15 прогнозистів, кожен із яких отримав по 1060 грн. А джекпот тримається вже 102 тиражі, тепер його розмір становить 1 260 000 грн!

Актуальну інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl




Ми у Viber!