0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Мудрик поза грою, «Реал» стріляє з пенальті. Аналіз 681 тиражу

У суботньому тиражі взагалі не було сенсацій, а найбільш очікуваною стала гостьова перемога мадридського "Реала" (81% ставок). "Реал Сосьєдад" приймав "вершкових" удома і майже годину витримував тиск на свої ворота. Однак далі Вінісіус Жуніор і Кіліан Мбаппе по разу реалізували пенальті, забезпечивши перемогу своїй команді. "Реал" продовжує переслідувати "Барселону", відстаючи від каталонців на чотири очки.

В англійській Прем'єр-лізі ми очікували протистояння Іллі Забарного та Михайла Мудрика, однак українському легіонеру "Челсі" не знайшлося місця в стартовому складі. Більш того, його не випустили навіть на заміну, на відміну від Крістофера Нкунку, який і вирішив долю матчу на 86-й хвилині. Відверто кажучи, "Борнмут" не заслуговував поразки в цьому протистоянні, але результат на табло, і його вже не можна змінити (62%).

Найбільш несподіваною стала домашня поразка "Вольфсбурга" від "Айнтрахта", на яку було зроблено 23% ставок. А от виплати відверто здивували, адже ніхто не вгадав навіть 11 результатів. Маємо 18 "десяток", за кожну з яких прогнозисти отримали по 815 грн. Тим часом серія без зірваних джекпотів пішла на другу сотню тиражів, а в неділю на кону буде 1 250 000 грн!

Актуальну інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl



Ми у Viber!