0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Болонья - Шахтар: не вірте букмекерам! Прогноз на 685 тираж

Для донецького "Шахтаря" оновлена Ліга чемпіонів розпочнеться в Італії. Відверто кажучи, гірникам пощастило з першим суперником, адже його важко назвати європейським грандом. Це італійська "Болонья", яка феноменально провела минулий сезон, але вона не виступала в єврокубках більше двадцяти років.

Ніхто навіть уявити не міг, що Тіагу Мотта підніме "Болонью" аж на п'яту сходинку, паралельно встановивши клубний рекорд за набраними очками. І це при тому, що за сумарною вартістю футболістів, розміром зарплат та іншими фінансовими показниками цей клуб посідає тільки 15 місце в Серії А. Виходить, що в минулому сезоні "Болонья" створила справжнє диво, але проблема в тому, що тепер вона виступає під керівництвом іншого наставника.

Як відомо, Тіагу Мотта пішов на підвищення в "Ювентус", а на його місце прийшов добре відомий Вінченцо Італьяно. Це колишній наставник "Фіорентини", який провів дуже якісну роботу у Флоренції. Під його керівництвом "Фіорентина" двічі поспіль грала у фіналі Ліги конференцій, щоправда так і не змогла виграти європейський трофей.

Тепер Італьяно очолює "Болонью", причому на старті сезону його команда мала не найкращий вигляд. Вона не здобула жодної перемоги в чотирьох матчах Серії А, зігравши внічию з "Удінезе", "Емполі" та "Комо". В той же час "Наполі" не залишив "Болоньї" жодного шансу (3-0), і тепер підопічні Італьяно посідають четверту сходинку знизу.

У середу "Болонья" дебютує в Лізі чемпіонів, причому на старті вона зустрінеться з дуже досвідченим суперником. "Шахтар" давно звик до виступів на такому рівні, команда адаптована до надзвичайно щільного графіку матчів. А коли справа доходить до Ліги чемпіонів, гірники традиційно діють із подвоєною енергією. Особливо це стосується бразильців, кожен із яких хоче себе вигідно продати.

У свою чергу футболісти "Болоньї" відчуватимуть певне хвилювання у зв'язку з дебютом, до того ж далеко не факт, що вони готові грати на найвищому рівні двічі на тиждень. І хоча букмекери віддають перевагу господарям, ми не погоджуємося з такою думкою. На наш погляд, "Шахтар" має всі шанси не програти цей матч, а за сприятливих обставин може повернутися додому з перемогою.

Актуальну інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl

Матч "Болонья" - "Шахтар" розпочнеться о 19:45. Саме він відкриває програму 685 тиражу. Вболіваємо за наших разом!


Ми у Viber!