0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Ліга чемпіонів у новому форматі! Прогноз на 684 тираж

Починаючи з нинішнього сезону УЄФА запровадив новий формат Ліги чемпіонів. Кількість учасників основної стадії збільшили до 36-ти, а класичний груповий етап замінили на формат єдиної ліги (турнірна таблиця буде спільною для всіх учасників).

Кожна команда проведе по вісім поєдинків із різними суперниками (по чотири вдома та на виїзді). Найкраща вісімка відразу потрапляє до 1/8 фіналу, а команди, що посядуть 9-24 місця, проведуть стикові матчі за вихід до цієї стадії. Інші 12 команд (25-36 місця) завершать виступи в єврокубках.

Ліга Європи та Ліга конференцій також розширилися до 36-ти учасників, але різниця полягає в тому, що в Лізі конференцій кожна команда проведе по шість матчів (переходи між турнірами не передбачені).

У 684 тиражі Ліга чемпіонів представлена трьома матчами. О 19:45 "Ювентус" прийматиме ПСВ, а "Янг Бойз" розпочне гру з "Астон Віллою". О 22:00 пролунає стартовий свисток у центральному матчі дня, в якому зустрінуться "Мілан" і "Ліверпуль".

"Ювентус" розпочав нове життя з новим головним тренером - влітку до роботи в Турині приступив Тіагу Мотта. Він досяг неймовірного успіху на чолі "Болоньї", але робота з італійським топклубом - це абсолютно новий виклик для 42-річного фахівця. Під його керівництвом "Ювентус" став значно молодшим, але безболісно перейти на нові тактичні побудови майже неможливо. Зараз "Ювентус" і Тіагу Мотта тільки звикають один до одного, чим цілком може скористатися сьогоднішній суперник туринців.

ПСВ і Петер Бос уже давно стали одним цілим, наразі колективу з Ейндховена немає рівних у Нідерландах. Нинішній ПСВ - це досвідчена і вивчена команда, яка грає в агресивній і сучасній манері. Ризикнемо припустити, що саме в цій парі може трапитися несподіванка. В усякому разі, для цього є чимало передумов...

Актуальну інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl

Прийом ставок на 684 тираж триватиме до 19:40. Джекпот - 1 270 000 грн! Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!