0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Впевнена Франція та Африка без сенсацій. Аналіз 678 тиражу

Збірна Франції розпочала Лігу націй із домашньої поразки італійцям, тому в наступній зустрічі підопічні Дешама не мали права на помилку. Головний тренер перетасував стартовий склад, залишивши в запасі Кіліана Мбаппе. Але навіть без свого лідера французи розібралися з бельгійцями доволі впевнено, засмутивши суперника по разу в кожному з таймів. Мбаппе з'явився на полі тільки в другому таймі, коли все було вирішено, а на перемогу Францїї було зроблено 77% ставок - це найбільш очевидний результат 678 тиражу.

Як виявилося, прогнозистів не злякали відбіркові матчі Кубку африканських націй. Показник "угадуваності" трьох із них опинився в коридорі 65-70 відсотків, ще дві африканські зустрічі доволі очікувано завершилися внічию. А гучних сенсацій у понеділок не було взагалі. До числа несподіванок належить хіба що домашня поразка "Альбасете" від "Ейбара" в іспанській Сегунді (20%).

Це був ще один шанс перервати рекордну серію без зірваних джекпотів, але вгадати 12 із 12-ти знову не зміг ніхто. Двоє прогнозистів вгадали "11", заробивши по 4906 грн. "Десяток" у нас значно більше - 45 учасників отримали по 272 грн. У вівторок гратимуть доросла та молодіжна збірні України, тому налаштовуємося на 679 тираж. Джекпот - 1 220 000 грн!

Актуальну інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl



Ми у Viber!