0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Іспанія тримає рівень! Аналіз 677 тиражу

У неділю розпочався другий тур Ліги націй, відтак збірна Іспанії отримала нагоду реабілітуватися за відносно невдалий старт. Гостьовий матч проти Швейцарії іспанці розпочали дуже жваво і вже невдовзі мали подвійну перевагу над суперником. Однак на 20 хвилині Ле Норман побачив перед собою червоне світло, а наприкінці першого тайму господарі скоротили своє відставання. Здавалося, другий тайм стане справжнім випробуванням для чемпіонів Європи, але вони не тільки втримали перевагу, а ще й розвинули її наприкінці зустрічі, отримавши за свої старання 73% ставок.

Потрібно визнати, що з матчами Ліги націй наші прогнозисти розібралися дуже впевнено. Хорвати заробили 71% ставок за домашню перемогу над поляками, тоді як домашній успіх данців ви оцінили у 70% ставок. Крім цього, болгари мінімально обіграли Північну Ірландію (39%).

Безпрецедентна серія без зірваних джекпотів цілком могла обірватися саме зараз, якби не низка іспанських результатів. Насамперед відзначаємо мінімальну перемогу "Ельденсе" над "Альмерією" в іспанській Сегунді (17%). Крім цього, по 24% ставок отримали три результати в третьому місцевому дивізіоні.

Очевидно, що це був не найскладніший тираж, однак уникнути помилок не вдалося жодному прогнозисту. Двоє з них зупинилися за крок до мети, отримавши по 5007 грн за 11 вгаданих результатів. Також маємо 30 "десяток" - по 417 грн кожну. А тим часом рекордний джекпот продовжує набирати вагу - тепер його розмір становить 1 210 000 грн!

Актуальну інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl



Ми у Viber!