0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 02.09.24 — 08.09.24

Безпрецедентна серія без зірваних джекпотів триває більше трьох місяців, а минулого тижня вона збільшилася ще на сім тиражів. На жаль, спіавтором головної сенсації першого тижня вересня стала футбольна збірна України.

Отже, команда Сергія Реброва безславно стартувала в новому розіграші Ліги націй, хоча на тлі першого суперника вважалася безумовним фаворитом. Після безпорадного першого тайму наші хлопці відкрили рахунок відразу по перерві, однак уже на 66-й хвилині попереду були албанці. Всі наші спроби відігратися виявилися марними, заміни ні до чого не призвели, а підсумковий рахунок слід визнати цілком закономірним. Його ви оцінили всього у 4% ставок - це одна з найбільших "спортпрогнозівських" сенсацій 2024 року!

Інші несподіванки 676 тиражу мають іспанську прописку. Зокрема, відзначаємо гостьову перемогу "Бургоса" над "Уескою" (9%). А днем раніше французи приймали італійців і відкрили рахунок уже на 13-й секунді. Найшвидший гол в історії збірної Франції забив Бредлі Баркола, але надалі матч у Парижі проходив під диктовку "Скуадри Адзурри". Зрештою команда Спаллетті перемогла з рахунком 3-1, чого від неї точно ніхто не очікував. Успіх італійців ви оцінили у 7% ставок - це найгучніша сенсація 675 тиражу.

Ще одна несподіванка п'ятниці трапилася в Каунасі, де литовці мінімально поступилися кіпріотам (15%). А гостьову перемогу молодіжної збірної Ірландії над турецькими ровесниками ви оцінили у 19% ставок.

Тираж із порядковим номером 673 переважно складався з матчів Трофею англійської ліги. Це третій за престижністю кубковий турнір на батьківщині футболу, а всі несподіванки були зафіксовані в матчах за участю молодіжних команд. Резервісти "Астон Вілли" здобули перемогу на полі "Флітвуда" (9% ставок), тоді як "Порт Вейл" і друга команда "Вулверхемптона" зіграли внічию (10%). Крім цього, "Бредфорд Сіті" відібрав очки у резервістів "Ньюкасла" (13%).

Тим часом головна сенсація 674 тиражу трапилася в непримітному поєдинку Сан-Марино - Ліхтенштейн. Для Сан-Марино це друга перемога в історії і перша за 20 останніх років — у квітні 2004-го вдалося здолати той самий Ліхтенштейн. Крім цього, сан-маринці перервали найтривалішу безвиграшну серію серед національних збірних за всю історію футболу — 141 матч.

Актуальну інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl



Ми у Viber!